IASI Str Pantelimon Halipa nr 1, (langa Romstal)
Mob. 0749060501 Tel/Fax (0232) 217-100
VASLUI Str. Decebal (vis-a-vis de PETROM V,
semafor spre Bârlad); Tel (0235) 314774

 

Hover to reveal the location on the map


Magazinele noastre


Alcis Iasi


Alcis Iasi


Alcis Vaslui

Parteneri

 

Ghidul tau autentic de shopping.

 

 

 

Ghidul tau autentic de shopping.

Termeni si conditii

 

 

Termeni si conditii:

Imaginile produselor afisate pe site-ul http://www.utilajeagricole-iasi.ro au caracter orientativ, pot contine accesorii care nu sunt livrate standard impreuna cu produsul prezentat.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatori. Toate produsele prezentate sunt disponibile in limita stocului.
Produsele prezentate sunt in general disponibile si pot fi livrate imediat. Daca produsul dorit nu este disponibil, cumparatorul va fi anuntat, i se va comunica un termen de livrare estimativ si, daca doreste, i se vor sugera produse similare aflate in stoc sau care pot fi livrate in intervalul dorit.
Comanda online nu presupune rezervarea produselor. Produsele vor fi rezervate dupa preluarea comenzii si confirmarea acesteia de catre client.
Comenzile online vor fi onorate in ordinea cronologica in care au fost inregistrate de catre sistem. Pentru produsele care se aduc pe baza de comanda se poate solicita un avans de 50% din valoarea produsului.
Comenzile primite pana la ora 15:00 sunt expediate in aceiasi zi, dupa ora 15:00 expedierea se va face in urmatoarea zi lucratoare.
Produsele comercializate de http://www.utilajeagricole-iasi.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii / predarii sunt insotite de factura / bon fiscal si certificat de garantie.
Prelucrarea datelor cu caracter persona
Conform legii, prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, site-ul http://www.utilajeagricole-iasi.ro se oblige sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate (procesarea comenzilor online), datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.