IASI Str Pantelimon Halipa nr 1, (langa Romstal)
Mob. 0749060501 Tel/Fax (0232) 217-100
VASLUI Str. Decebal (vis-a-vis de PETROM V,
semafor spre Bârlad); Tel (0235) 314774

 

Hover to reveal the location on the map


Magazinele noastre


Alcis Iasi


Alcis Iasi


Alcis Vaslui

Parteneri

 

Ghidul tau autentic de shopping.

 

 

 

Ghidul tau autentic de shopping.

Service

Prin intermediul S.C. ALCIS S.R.L. beneficiati de urmatoarele servicii:

 

-      SERVICE GARANTIE SI POST-GARANTIE

 

          Centrul zonal de reparatii va ofera servicii de cea mai inalta calitate, folosind unelte profesionale, piese de schimb originale si consumabile corespunzatoare.

        Calitatea reparatiilor este garantata de experienta foarte bogata, de peste 15 ani de activitate in domeniul reparatiilor motoarelor cu ardere interna.

 

 

     S.C. ALCIS S.R.L. dispune de service autorizat (pentru efectuarea reparatiilor motoarelor in doi timpi) de catre HUSQVARNA Romania respectiv HUSQVARNA Suedia pentru toata gama de utilaje produse de HUSQVARNA GroupHusqvarna, Partner, Jonsered, McCulloch, Poulan, Flymo.

 

        Avand in vedere faptul ca utilajele de mare complexitate precum tractoarele de tuns gazonul, rider-e, masinile de tuns gazon, motocultivatoare, etc. sunt dotate cu motoare in patru timpi, ALCIS S.R.L. dispune de service autorizat pentru executarea reparatiilor motoarelor in patru timpi precum: HONDA, BRIGGS & STRATTON, KAWASAKI, KOHLER,MTD,LOMBARDINI.

 

 

        Pentru a veni in ajutorul dumneavoastra, oferim servicii de intretinere si reglaj pentru absolut toate tipurile de utilaje pentru padure si gradina fie ca sunt achizitionate prin intermediul magazinelor ALCIS fie ca sunt achizitionate prin intermediul altor distribuitori.

 

 

-       CONSULTANTA PROFESIONALA

 

        Avand in vedere pregatirea si experienta profesionala a managerului atat in domeniul tehnicii cat si al managementului, acesta a reusit sa formeze o echipa bine inchegata, bine pregatita ce stie sa asculte nevoile clientilor, in felul acesta reusind sa indrume clientul spre produsul de care are cu adevarat nevoie.

 

 

        Asadar, mergand pe acest principiu, acumuland o experienta de peste 21 de ani in vanzarea cu amanuntul a utilajelor agricole, utilajelor forestiere specializate si a uneltelor de gradina, S.C. ALCIS S.R.L. nu doar ca a reusit sa supravietuiasca dar a si crescut considerabil fiind alaturi de clienti pe raza judetelor Iasi, Vaslui, Neamt, Botosani, etc.

 

 

-      PUNERE IN FUNCTIUNE SI INSTRUCTAJ

 

        La achizitionarea oricarui produs beneficiati de prima punere in functiune si instructaj profesional efectuat de personal calificat.

 

       

        S.C. ALCIS S.R.L. este centru zonal, pe raza judetelor Iasi si Vaslui, de punere in functiune si instructaj pentru utilajele fabricate de Husqvarna Group (mentionate mai sus) achizitionate prin intermediul hypermarket-urilor (Praktiker, Baumax, Dedeman, etc.).

 

-      SISTEM DE CREDITARE

 

        Oferim de asemenea facilitati financiare prin CREDITE RAPIDE CU MINIMUM DE ACTE NECESARE (angajat: adeverinta de venit completata la locul de munca si copie CI/BI, pensionar: ultimul cupon de pensie si copie CI/BI).

 

 

 

        IN MAXIMUM DOUA ORE PLECI ACASA CU UN UTILAJ NOU!

 

 

-       TRANSPORT LA DOMICILIU 

 

  

       

 

        S.C.ALCIS S.R.L. va pune la dispozitie un mic parc logistic cu ajutorul caruia produsele achizitionate de dumneavoastra, ajung acasa in siguranta.

 

 

DOAR CU PROFESIONISTI!!!