IASI Str Pantelimon Halipa nr 1, (langa Romstal)
Mob. 0749060501 Tel/Fax (0232) 217-100
VASLUI Str. Decebal (vis-a-vis de PETROM V,
semafor spre Bârlad); Tel (0235) 314774

 

Hover to reveal the location on the map


Magazinele noastre


Alcis Iasi


Alcis Iasi


Alcis Vaslui

Parteneri

 

Ghidul tau autentic de shopping.

 

 

 

Ghidul tau autentic de shopping.

Motosape / Motoprasitori - Motosape / Motoprasitori pe benzina - O-MAC - Motosapatoare O-MAC pro series NEW 750-S

Motosapatoare O-MAC pro series NEW 750-S

 

Preţ :1.889 Lei (cu TVA)

 

 

La produsele fără preț vă rugăm să sunați la Tel. 0726.355.500


Produs

Specificaţii tehnice
Accesorii
Opinii şi comentarii

Ești pregătit să descoperi performanțele noului model PRO Series 750 7CP? Acum e momentul!

Respectând standardele CE și cerințele gospodarilor de pretutindeni, PRO Series a conceput un model de motocultor care depășește așteptările acestora. Citește în continuare să afli ce aduce în plus acest model față de predecesoarele sale.

Majoritatea îmbunătățirilor aduse sunt la nivel de design, manevrabilitate și performanțe. Acestea sunt menite să îți ofere un control mult mai ușor al motocultorului, un aspect care încântă orice privire dar și performanțe sporite în munca ta agricolă.

Un motocultor ușor de manevrat

Roata de transport frontală a fost îmbunătățită semnificativ, pentru o aderență sporită, chiar și pe teren accidentat. Mânerele cauciucate tip ghidon sunt foarte ușor de folosit și oferă o senzație plăcută la atingere, iar mânerul de comandă a transmisiei este în conformitate cu standardele CE.

Dacă dorești să îi prinzi accesorii sau chiar și remorcă, trebuie să știi că sistemul de prindere este mult mai sigur, având 3 bolțuri rezistente.

Carcasa pentru curele a fost restilizată cu un sistem rapid pentru demontare. În plus, carcasa motorului și farul frontal au obținut un nou design, modern și ergonomic, care încântă orice privire.

Reglarea adâncimii de lucru se face mult mai ușor față de modelele precedente, fiind dotată acum cu picior de reglaj. Acesta permite o reglare rapidă pe orizontală și verticală și un reglaj rigid și rapid la 360 grade. Sistemul este robust, rapid și eficient.

Apărătorii pentru freză și roți au obținut un aspect nou, oferind protecție suplimentară a sistemului de transmisie. Carcasa pentru curele a fost restilizată cu un sistem rapid de demontare.

Suportul frontal pentru transportul frezelor și roților îți permite un control ușor de realizat. Chiar dacă acesta va fi primul motocultor pe care îl vei folosi, te vei simți încă de la început stăpân pe situație.

Roțile de cauciuc au fost îmbunătățite semnificativ, iar sistemul de avertizare a lipsei uleiului de transmisie te va anunța de fiecare dată când este nevoie să completezi nivelul acestuia.

Carcasa a fost restilizată pentru sistemul de prindere pentru ghidon.

Producătorii acestui motocultor PRO Series 750 7CP au ținut cont și de utilizarea facilă a trusei de scule: cutia acesteia are acum un sistem inovativ de închidere.

Performanțe greu de egalat

Motorul de 7CP are o capacitate cilindrică de 200 cmc, cu ciclu de funcționare de 1 cilindru OHV. Turația este de 3600 rpm, iar aprinderea electronică se face pe bază de demaror.

Cantitatea de ulei în baia de motor este de 600 ml, iar filtrul de aer umed asigură protecție sporită utilajului.

Sistemul de lucru este cu 2 viteze înainte și 1 înapoi, ușor de schimbat. Per ansamblu, modelul de motocultor PRO Series 750 7CP este una din cele mai bune alegeri pe care le poți face.

Vei avea parte de eficiență sporită în lucrările tale agricole, chiar și pe un teren dificil de arat.

Alege acest model și nicio lucrare nu va mai fi dificilă. Munca se va transforma în plăcere și tu vei fi mulțumit mult timp de acum înainte.