IASI Str Pantelimon Halipa nr 1, (langa Romstal)
Mob. 0749060501 Tel/Fax (0232) 217-100
VASLUI Str. Decebal (vis-a-vis de PETROM V,
semafor spre Bârlad); Tel (0235) 314774

 

Hover to reveal the location on the map


Magazinele noastre


Alcis Iasi


Alcis Iasi


Alcis Vaslui

Parteneri

 

Ghidul tau autentic de shopping.

 

 

 

Ghidul tau autentic de shopping.

Motosape / Motoprasitori - Motosape / Motoprasitori pe benzina - O-MAC - Motosapatoare O-MAC pro series NEW 1000-S 8CP

Motosapatoare O-MAC pro series NEW 1000-S 8CP

 

Preţ :2.490 Lei (cu TVA)

 

 

La produsele fără preț vă rugăm să sunați la Tel. 0726.355.500


Produs

Specificaţii tehnice
Accesorii
Opinii şi comentarii

La fel cum biroul este spațiul de unde angajatul unei companii de servicii își culege roadele, așa este și pământul pentru un gospodar. Acesta trebuie să fie cât mai prietenos și să îi ofere o recoltă bogată în fiecare an, în schimbul unei munci care să îi facă plăcere.

De aceea, noi la O-Mac credem că, pentru a-ți ușura munca agricolă și a-ți transforma pământul într-un tovarăș de nădejde, motocultorul Pro Series 1000-S este o investiție pe termen lung pe care merită să o faci.

Spre deosebire de modelele similare din trecut produse de aceeași companie, Pro Series a adus îmbunătățiri semnificative modelului 1000-S, transformându-l în ajutorul performant de care ai nevoie.

Bazat pe o tehnologie de fabricare de ultimă generație și cu o atenție sporită la detalii, acest motocultor Pro Series 1000-S este dotat cu un motor de 8CP cu o capacitate cilindrică de 223 cmc.

Turația motorului este de 3800 rpm, asigurând o performanță sporită în special în lucrările în care ești presat de timp.

Aprinderea se face electronic, pe bază de demaror cu recul. Motocultorul funcționează cu benzină fără plumb iar filtrul de aer este umed cu filtru sârmă, pentru o protecție sporită.

Un alt motiv pentru care să alegi acest motocultor Pro Series 1000-S este consumul redus, acesta fiind de doar 0,5 L/h la un volum al rezervorului de 3,6 L. Carcasa sistemului de transmisie este din fontă, protejând sistemul de orice factori de mediu, oferindu-ți posibilitatea să lucrezi chiar și în condiții meteo nefavorabile.

Motocultorul PRO Series 1000-S este dotat cu ambreiaj cu 5 discuri de fricțiune. Are pinioane conice pentru o mai bună transmisie. De asemenea, are și sistem de transmisie în baie de ulei.

Din punct de vedere al lucrului, vei avea o surpriză plăcută: motocultorul are cutie cu trei viteze, 2 înainte și 1 înapoi, iar lățimea și adâncimea de lucru sunt reglabile. Viteza de rotație a frezelor este de 130 rpm, iar cuțitul este autoascuțibil. Adâncimea de lucru este reglabilă, între 10 și 25 cm.

Se poate controla ușor, chiar dacă nu ai experiență semnificativă în folosirea unui motocultor. Așa că, nu îți face griji, te vei bucura din plin de performanțele acestui motocultor PRO Series 1000-S, indiferent de cerințele tale.