IASI Str Pantelimon Halipa nr 1, (langa Romstal)
Mob. 0749060501 Tel/Fax (0232) 217-100
VASLUI Str. Decebal (vis-a-vis de PETROM V,
semafor spre Bârlad); Tel (0235) 314774

 

Hover to reveal the location on the map


Magazinele noastre


Alcis Iasi


Alcis Iasi


Alcis Vaslui

Parteneri

 

Ghidul tau autentic de shopping.

 

 

 

Ghidul tau autentic de shopping.

Atomizoare si pompe de stropit - Atomizoare purtate - Atomizor Maruyama MD180DX

Atomizor Maruyama MD180DX

 

Preţ :2.399 Lei (cu TVA)

 

 

La produsele fără preț vă rugăm să sunați la Tel. 0726.355.500


Produs

Specificaţii tehnice
Accesorii
Opinii şi comentarii

Descrierea produsului:

Atomizorul Maruyama MD180 DX este un pulverizator fabricat de catre firma japoneza cu acelasi nume, fiind un producator de frunte in echipamentele cu putere si de calitate in agricultura. Este un model profesional, cu un motor in 2 timpi performant si puternic de 3.9 CP, care se recomanda atat utilizatorilor casnici si gradinarilor pentru utilizari profesioniste in intretinerea gazonului, gradinilor, serelor si solariilor, cat si fermierilor, firmelor care au de realizat operatiuni de stropire a livezilor, culturilor agricole sau operatiuni de deratizare.

Avantaje în utilizare:

Motorul in 2 timpi cu puterea de 3.9 cai, apartine producatorului japonez Kawasaki, cunoscut in toata lumea pentru motoarele sale eficiente.

Are o capacitate cilindrica mare de 64,7 cmc, care asigura o performanta ridicata, este racit cu aer si functioneaza cu amestec de ulei rosu si benzina, rezervorul fiind de 2 litri.

Stropirile eficiente sunt posibile cu o raza mare de actiune, pulverizarea putand ajunge pana la 12-15 metri pe orizontala.

De asemenea, pomii inalti pot beneficia de stropiri de calitate, distanta de pulverizare pe verticala fiind de 10 metri inaltime.

Intr-o singura utilizare se pot acoperi suprafete considerabile, datorita rezervorului de solutie foarte voluminos, de 30 litri.

Motorul de 3.9 CP asigura un volum maxim de aer suflat de 20 m cubi pe minut, pentru pulverizari cu precizie.

Timpul necesar stropirii este unul redus, debitul maxim de aer suflat ajungand la 3,8 litri pe minut.

Usurinta in operatiunile de pulverizare este data de o greutate redusa a atomizorului, de 11.7 kg si de posibilitatea luarii in spate, pentru a nu obosi utilizatorul.

Manerul este unul multifunctional, prevazut cu maneta de acceleratie si buton de pornire - oprire, cu actionare usoara.

Bratul de pulverizare are dimensiuni marite, pentru protejarea utilizatorului si pentru stropirea pesticidelor pe raze mari si cu putere.

Pulverizarea poate fi reglata in functie de preferintele utilizatorului, de la cea prin jet pana la stropirea prin ceata.

Pornirea usoara se realizeaza cu ajutorul comutatorului de soc si prin tragerea la demaror cu efort minim.

Pulverizatorul mai este echipat cu un carburator cu diafragma si cu un robinet de inchidere a solutiei, pentru a se evita pierderea acesteia.

Atomizorul MD180DX este un produs de top, fabricat integral in Japonia de catre firma Maruyama, cu o istorie bogata si vanzari pe plan mondial.