IASI Str Pantelimon Halipa nr 1, (langa Romstal)
Mob. 0749060501 Tel/Fax (0232) 217-100
VASLUI Str. Decebal (vis-a-vis de PETROM V,
semafor spre Bârlad); Tel (0235) 314774

 

Hover to reveal the location on the map


Magazinele noastre


Alcis Iasi


Alcis Iasi


Alcis Vaslui

Parteneri

 

Ghidul tau autentic de shopping.

 

 

 

Ghidul tau autentic de shopping.

Atomizoare si pompe de stropit - Atomizoare purtate - Atomizor KASEI 3WF-2.6 2.9CP

Atomizor KASEI 3WF-2.6 2.9CP

 

Preţ :599 Lei (cu TVA)

 

 

La produsele fără preț vă rugăm să sunați la Tel. 0726.355.500


Produs

Specificaţii tehnice
Accesorii
Opinii şi comentarii

tomizorul 3WF-2.6 este proiectat pentru dezinfectarea și tratamentul recoltelor, plantațiilor mici și poate fi folosit în viticultură, pomicultură, legumicultură.

Aparatul este dotat cu un ventilator de aluminiu echilibrat dinamic care reduce semnificativ vibrațiile. Confortul utilizatorului este dat de cadrul de purtat în spate și curelele sale, asigurând o folosire ușoară și cu risc scăzut de accidentare.

Acest model permite stropitul pe verticală datorită pompei booster cu care este dotat și poate fi folosit și cu un echipament special de pulverizare a prafului.

Designul de construcţie al atomizorului este unic. Piesele care intra in contact cu substantele chimice sunt fabricate din material plastic intarit sau din oţel inoxidabil, astfel incat are proprietatea de anti-coroziune şi de viaţă lungă în utilizare.

Dimensiunea orificiului tancului chimic este mare, astfel ca umplerea cu substante este foarte usoara iar substanţele chimice din saci pot fi direct descărcate în gaura.

Puterea motorului este de 2.9 cp iar capacitatea rezervorului de lichid este de 14 L. Din acest motiv, distanța de pulverizare a aparatului 3WF-2.6 Kasei ajunge până la 12 m.

Acest atomizor este recomandat pentru stropirea cu substanțe lichide cât și pentru împrăștierea de substanțe solide și pulverizarea pulberilor de praf.